Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Привітання Сергія Наєва з Днем ракетних військ та артилерії
Привітання Сергія Наєва з Днем ракетних військ та артилерії
Вівторок 3 Листопада, 2020

Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав ракетників та артилеристів з професійним святом.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Від імені Командування об’єднаних сил Збройних Сил України та себе особисто, щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем ракетних військ та артилерії!

У протистоянні російській агресії Ви демонструєте себе як професійний і кваліфікований рід військ Збройних Сил України. Щодня доводите свою високу бойову готовність і злагодженість підрозділів.

Вас недарма називають «богами війни», адже на Вашу вогневу підтримку чекають у найскладніших ситуаціях в ході бойових дій. Переконливим підтвердженням цього є провідна участь підрозділів ракетних військ і артилерії в проведенні Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

Впевнений, що Ваша військова звитяга, відданість військовій професії та самовіддане служіння українському народові й надалі будуть нарощувати бойові спроможності ракетних і артилерійських підрозділів.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, злагоди та добробуту! Висловлюю повагу та вдячність за Вашу службу, запал та невтомність!

Слава Україні!

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors