Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Про вчасні медичні трансформації в Білій Церкві (Відео)
Про вчасні медичні трансформації в Білій Церкві (Відео)
Вівторок 22 Вересня, 2020

На Київщині майже 8 тисяч інфікованих на коронавірус. Нині хворих розподіляють в лікарні по всій області, проте перший коронавірусний удар на себе взяла Біла Церква.

Білоцерківська лікарня №3 виявилась найбільш підготовленою. Самі ж мешканці Білої Церкви тішаться, що в місті повідкривали нові амбулаторії, вони є в кожному районі, і до сімейного лікаря потрапити тепер не проблема.

Про це йдеться в сюжеті телекану ICTV.

Мешканці Томилівської не натішаться, адже лікарня знаходиться біля їхнього дому, їм тепер не потрібно їхати через усе місто, щоб потрапити до свого лікаря.

Амбулаторію №3 в Білй Церкві буду вали з нуля. Тепер тут 2 сімейних лікарі, педіатр, можна зробити щеплення та здати основні аналізи. У маніпуляційному кабінеті шафа повна ліків та спецодягу. Є спецальні захисні костюми на випадок, якщо прийде хворий з ознаками коронавірусу.

Біла Церква взяла на себе першою удар коронавірусу на Київщині. Саме сюди з усієї області впродовж двох місяців звозили хворих, бо тут зуміли зберегти цілу інфекційну лікарню, хоча й визнають, що на початку мали лише 1 апарат ШВЛ, нині мають 10.

Для боротьби з ковідом купили апарати ШВЛ, пересувний рентген, чекають імпортні кріоциліндри, купили сучасну лабораторію, бо результати тестів з Києва чекали більше тижня.

Як повідомив мер Білої Церкви, Геннадій Дикий, сучасна лабораторія дозволить робити до 48 тестів за 3 години. Це для того, щоб швидко розділяти хворих.

Міський голова визнає, саме завдяки децентралізації, нині можуть виділити більше грошей і на медицину, і загалом на розвиток міста.

На подолання ковіду з міського бюджету вже витратили понад 30 млн. грн, нині готуються до другої хвилі.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors