Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Прем’єр-міністр: в Україні почалась третя хвиля пандемії, можливий локдаун
Прем’єр-міністр: в Україні почалась третя хвиля пандемії, можливий локдаун
Четвер 4 Березня, 2021

В Україні стрімко зростає кількість хворих на коронавірус. Уряд розглядає можливість повернення до всеукраїнського лоукдану, якщо не вдасться стримувати кількість хворих обмеженнями адаптивного карантину.

Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав на прес-конференції, присвяченій річниці роботи уряду.

“Ми кожного дня бачимо зростання кількості захворілих. На жаль, потрібно констатувати, що почалася третя хвиля епідемії в Україні”, – сказав Шмигаль, посилаючись на статистику.

Разом з тим він заговорив про посилення карантину.

“Треба бути свідомими, розпочалася третя хвиля пандемії коронавірусу в Україні. Які у нас інструменти? Адаптивний карантин. Ви бачите, червоний рівень і жорсткий локдаун запроваджено в Івано-Франківській, Чернівецькій і Житомирській областях. Вінницька область – на підході, у Закарпатській, Тернопільській і ще ряді областей – помаранчевий рівень. Це означає, що на підході може бути жорсткий локдаун”, – сказав Шмигаль.

“Звичайно, якщо більша частина областей будуть у червоних зонах, скоріш за все, доведеться повертатися до тієї моделі локдауну, який запроваджували, який Україна вже проходила”, – додав очільник уряду.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors