Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Працівника Білоцерківської колонії підозрюють у торгівлі психотропами (Фото)
Працівника Білоцерківської колонії підозрюють у торгівлі психотропами (Фото)
Вівторок 23 Лютого, 2021

Інспектор пожежної профілактики відомчої пожежної охорони Білоцерківської виправної колонії №35 з грудня минулого по січень поточного року зберігав та збував психотропні речовини ув’язненим особам.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру інспектора пожежної профілактики відомчої пожежної охорони Білоцерківської виправної колонії №35 за фактом придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконного збуту психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, з грудня минулого по січень поточного року, працівник колонії зберігав та збував психотропні речовини ув’язненим особам. Зокрема, було задокументовано факт збуту амфетаміну за 1000 гривень. Під час обшуку, у фігуранта провадження виявлено та вилучено ще три пакунки із психотропами, загальною масою 0,523 г.

Наразі зловмисника затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове слідство здійснюється Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Києві.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors