Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Портнов закликав розпочати слідство проти учасників Революції гідності та амністувати беркутівців
Портнов закликав розпочати слідство проти учасників Революції гідності та амністувати беркутівців
Понеділок 14 Жовтня, 2019

Колишній втікач і голова АП Віктора Януковича Андрій Портнов просить генпрокурора Романа Рябошапку розпочати слідство проти учасників Революції гідності за організацію масових вбивств працівників правоохоронних органів. Про це повідомив сам Портнов у своєму Facebook:

«Друзі, в країні вже півтора місяці, як призначений головний прокурор, але досі немає жодних його дії у справі Майдану. Думаю, не треба робити вигляд, що питання розсмокчеться сам собою. Досі в офісі прокуратури діє злочинна організація, метою якої була реабілітація осіб, причетних до розстрілів співробітників міліції і провокацій вбивств учасників Майдану, розкрадання зброї, захоплень військових частин і державних установ», – йдеться в повідомленні.

Також він закликав генпрокурора публічно доповісти чому «не звільнені функціонери майданного підрозділу ГПУ, а також на якій підставі триває суд над «Беркутівцями».
Наполягає на необхідності оголошення амністії співробітникам «Беркуту», яких звинувачують у вбивствах учасників Революції Гідності або розпочати слідство проти учасників майдану.

Нагадуємо, Андрія Портнова пов’язують з керівником Офісу президента України Андрієм Богданом і він неодноразово демонстрував значну поінформованість в матеріалах розслідувань правоохоронних органів.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors