Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Помер блогер-зек Мопс з Білої Церкви
Помер блогер-зек Мопс з Білої Церкви
Середа 18 Грудня, 2019

17 грудня помер популярний відеоблогер, колишній в’язень Сергій Новик, який в мережі був відомим під псевдонімом Мопс дядя Пес. Новику було 46 років.

Про смерть блогера Сергія Новика (Мопс дядько Пес) повідомив 17 грудня адміністратор на його YouTube-каналі.

Причина смерті за даними ЗМІ – двостороння пневмонія.

Народився блогер у 1973 році в місті Біла Церква, останні роки мешкав в Бердичеві. Більшу частину свого життя, а саме 27 років, він провів за ґратами.

Останнім часом блогер зловживав алкоголем. Також чоловік страждав героїновою залежністю.

Популярність в мережі отримав після того, як зі своїм другом Андрієм Щаділом, на власному YouTube-каналі почав виконував різні завдання від глядачів. У рамках завдань Щаділо навіть бив Мопса за гроші. Вперше відео з Мопсом з’явилося у 2014 році, коли він разом зі співкамерником записав відео під назвою “Мопс не гребінь”. Ролик в мережі розлетівся на цитати.

У 2016 році Щадила і Новика звільнили з-під варти, після чого вони почали активно знімати стріми. У 2017 році Сергій Новик став учасником популярного шоу “Суперінтуїція” на Новому каналі, ведучим якого був Сергій Притула.

Помер Мопс дядя Пес
Помер Мопс дядя Пес

На YouTube-канал колишнього в’язня підписано 454 тисячі осіб, кожне нове відео набирало тисячі переглядів, деякі з них досягали мільйона. Загальна кількість переглядів відеоблогера перевищила 95 мільйонів.

Останнє відео Мопса дядя Пса вийшло на його каналі 16 грудня 2019 року. Колега Новика, який допомагав йому проводити стріми Андрій Щаділо приїхав до нього в гості. На відео помітно, що фізичний стан блогера надто кепський: його обличчя було покрите зморшками і розмовляти чоловікові було важко. Щаділо в бесіді дорікнув товаришу, що він надто захоплюється алкоголем і наркотиками. 

Останнє відео Мопса дяді Пса: дивіться онлайн

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors