Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Поліція Білої Церкви бореться з самогоноварінням: у 69-річної жінки вилучили 37 літрів самогону (Відео)
Поліція Білої Церкви бореться з самогоноварінням: у 69-річної жінки вилучили 37 літрів самогону (Відео)
Субота 25 Травня, 2019

Сьогодні дільничні Білоцерківського відділу поліції завдяки небайдужим сусідам навідались до 69-річної місцевої мешканки, яка проживає по вулиці Карбишева, що в місті Біла Церква, – повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви.

У квартирі, в якій вона проживала, поліцейські виявили самогонний апарат та 37 літрів самогону. Встановлено, що півроку тому порушниця вже притягувалась до аналогічної відповідальності за ст.176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення).

Наразі в законному порядку дільничними вилучено апарати для виготовлення самогону, а з виявленим самогоном розправились на місці. Крім цього на жінку чекають штрафні санкції.

❗Якщо хтось володіє інформацією про осіб, які займаються виготовленням та збутом самогону, просимо звертатися до Білоцерківського відділу поліції за адресою: ?️м.Біла Церква вул.Привокзальна, 3 або за телефонами ☎️?”102″, (04563) 5-39-28.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors