Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Поліцейські Білої Церкви з’ясовують причини пожежі в лікарні: померла евакуйована 74-річна жінка
Поліцейські Білої Церкви з’ясовують причини пожежі в лікарні: померла евакуйована 74-річна жінка
Понеділок 4 Жовтня, 2021

4 жовтня майже о 6-й годині ранку до Білоцерківського районного управління поліції надійшло повідомлення від лікарів Білоцерківської міської лікарні № 1 про задимлення у гемотологічному відділенні.

Про це повідомило Білоцерківське районне управління поліції.

На місце події одразу прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Крім цього були задіяні рятівники, медики та спеціалісти-криміналісти.

За попередньою інформацією, пожежу у відділенні стаціонару спричинив увімкнений обігрівач у одній із палат. Внаслідок несправності електроприладу загорівся матрац одного з пацієнтів.

Усіх, хто знаходився у приміщенні відділення, евакуювали. Одна з пацієнток, 74-річна місцева мешканка, яка знаходилась на лікуванні після інфаркту, на жаль, померла вже на вулиці.

Наразі на місці події працюють слідчі. Після встановлення усіх обставин події буде визначена її правова кваліфікація та відкрите кримінальне провадження.

Читайте також, У Білій Церкві сталась пожежа у лікарні №1: постраждала людина, 13 пацієнтів евакуйовано

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors