Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Пограбував 5 квартир у Білій Церкві: поліцейські затримали 40-річного киянина
Пограбував 5 квартир у Білій Церкві: поліцейські затримали 40-річного киянина
Середа 23 Вересня, 2020

Чоловік ґрунтовно підозрюється у вчиненні 5 крадіжок з квартир у місті Біла Церква. Наразі поліція перевіряє його на причетність, до вчинення ряду аналогічних злочинів на території столичної області.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Упродовж вересня до поліції надходили заяви щодо крадіжок з помешкань громадян, які були схожі між собою за способом вчинення. 

Оперативники Білоцерківського відділу поліції встановили, що до злочинів причетний 40-річний киянин. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Також поліцейські встановили автомобіль на якому пересувається зловмисник.

Під час реалізації оперативної інформації, правоохоронці переслідували крадія та затримали його за «гарячим слідом» після скоєння чергового злочину – крадіжки ювелірних прикрас та грошей з квартири.

У процесі проведення першочергових слідчих дій, поліцейські виявили у чоловіка засоби для відкриття замків –«відмички». Також на відстані близько 300 метрів в контейнері для сміття виявили речові докази: шкатулку, жіночий гаманець та сумочку.

Наразі крадія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Раніше повідомляли, що хакери зламали сайт Нацполіції.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors