Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Поблизу Білої Церкви федерація легкої атлетики побудує метальну базу
Поблизу Білої Церкви федерація легкої атлетики побудує метальну базу
Неділя 16 Лютого, 2020

Федерація легкої атлетики у поетичному стилі розповідає про свої амбіційні плани:

«В селі Фурси боруч з Білою Церквою ми з головним тренером збірної України з метань Максимом Островським видивилися чудове місце для будівництва бази для метань. Воно зручне і красиве, розташоване на березі річки», – розповідає у форматі елегії виконуючий обов’язки директора Київського обласного Центру олімпійської підготовки Василь Наумчук. Його думки занотували співробітники прес-служби Федерації легкої атлетики.

Керманич центру, що знаходиться у мальовничому Терезині, що  поблизу Білої Церкви, не втримався та повідомим, що нині вже замовили ескізний проект і включили цю справу до Програми розвитку спорту Київщини.

«Майбутня база відповідатиме всім сучасним вимогам – двоповерхове приміщення з невеличким готелем на 40-45 місць, фітнес-центром, штучне поле для міні-футболу, тенісний корт, медичний та реабілітаційний кабінети, столова, і , звісно, сектора для всіх видів метань. Одним словом все, щоб спортсмени мали змогу тут автономно жити і тренуватисям», – обіцяє «покращення» чиновник.

Поетичні метафори прийшлись до душі місцевим депутатам, які радо виділили на проект приблизно 30 мільйонів гривень з обласного бюджету.

«Проектувальники вже займаються ним, і наше завдання на цей рік – завершити безпосередньо проектування і віддати його у відділ капітального будівництва Київської області. Там вже будемо дивитися, коли до метального центру дійде черга. Адже, окрім всього іншого, наразі в області будується ще два спортивних об’єкти – зал для важкої атлетики в Білій Церкві та повноцінний легкоатлетичний манеж в Терезині»- не стримує захвату пан Наумчук.

Отже, є всі шанси, що незабаром на Київщині з’явиться справжній легкоатлетичний рай – метальна «Левадія».

Джерело: Главком СПОРТ

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors