Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > План “Три Б” або як намагаються розорити КП БМР «Білоцерківтепломережа»
План “Три Б” або як намагаються розорити КП БМР «Білоцерківтепломережа»
Вівторок 11 Лютого, 2020

Тарифи на опалення – тема болюча для всіх, хто не має можливості зимувати на Мальдівах. Але є ще на білоцерківській землі герої, які готові виборювати за будь-яку ціну справедливі тарифи.

Наприклад, новообраний депутат Верховної Ради Микола Бабенко не один рік (насправді один, саме перед виборами) він відстоює справедливі тарифи, яким так противиться КП «БЦ Тепломережа», намагаючись нав’язати нам, зубожілим білоцерківцям, якісь драконівські ціни на опалення. Якщо прибрати сарказм і бути чесним, то білоцерківцям важко все оплачувати. Але, варто зазначити, що тарифи не найвищі в Україні, більше того – нижчі середнього. НКРЕКП – визнала, що все обгрунтовано в даному випадку. Бо тариф це не лише ціна на газ, а ще й багато інших видатків: заробітна плата, ремонти, реконструкції, обслуговування.

Зменшувати видатки треба! Як? Наприклад, залучивши гроші з держбюджету на реконструкцію старих теплотрас, на енергоефективність, на допомогу білоцерківцям по утепленню і на модернізацію.

Ось він, зірковий час героя, який має всі можливості заявити з трибуни про таку необхідність, вибити в держави гроші і зробити так, щоб наші діти вже не переживали за прориви і переплати. Але – ніт! Бабенко, чомусь, обрав інший шлях. Шлях, який веде в нікуди, якщо дивитися тверезими очима. Білоцерківці винні підприємству декілька мільйонів гривень, не будемо їх за це засуджувати, буває. Просто знизити тарифи – зробити підприємство банкрутом і заставити нас всіх мерзнути. Навіщо це? А для реалізації плану «Три Б» – «Бабусі, Бабенко, бабло».

Бабусі, яким дуже потрібна увага і розуміння (це камінь у городи їхніх родичів) із задоволенням штурмують КП, бо платити менше – це мрія пенсіонерки (вони їздять цілими днями в безкоштовному тролейбусі, по десяткам магазинів і ринків, шукаючи де дешевше, а тут ціле опалення). Вони мають спілкування з одномуцями і приємні бонуси, у вигляді вечірок з чайком, а то і чимсь міцнішим. Вони почуваються потрібними цьому місту, бо відстоюють «справедливість» для всіх.

Бабенко ж реалізовує знайому нам з 2000-х схему: «Обанкруть, викупи, заробляй». А щодо обізнаності у справі теплопостачання, то Бігус у своєму розслідуванні 2015 року знайшов у тодішнього очільника Київської облради Миколи Бабенка неабиякі зв’язки у цій сфері. А зв’язки означає – бабло!

План «Три Б» – продуманий ідеально, за всіма канонами корупційних схем, так, що третина міста ще й дякуватиме за те, що КП розвалиться, ми мерзнутимемо, а наші діти отримають те, що й ми, тільки старіше ще на 20 років.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors