Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Підвищення “мінімалки” до 6,5 тисяч гривень відкладуть до кінця наступного року
Підвищення “мінімалки” до 6,5 тисяч гривень відкладуть до кінця наступного року
П’ятниця 27 Листопада, 2020

Член фінансового комітету Верховної ради народний депутат Ярослав Железняк повідомив, що підвищення мінімальної зарплати до 6,5 тисяч гривень відкладуть на кілька місяців.

Зростання передбачається в грудні наступного року, а не в липні, як планувалося.

Про це розповіли в ефірі Сніданку з 1+1.

Нардеп також додав, що уже наступного тижня депутати можуть затвердити і головний фінансовий документ країни – держбюджет на 2021 рік.

Варто зазначити, що від 1 вересня 2020 року мінімальна заробітна плата в Україні зросла до 5 тисяч гривень. Таке рішення 25 серпня ухвалила Верховна Рада України на позачерговому засіданні. Це не останнє підвищення мінімальної зарплатні. Схвалений урядом макропрогноз передбачав підвищення мінімальної зарплати 2021 року у два етапи – до 6 000 і 6 500 гривень. 

Нагадаємо, 26 листопада Кабінет міністрів ухвалив зміни до проєкту держбюджету на 2021 рік. Так, за словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, бюджет України на наступний рік залишається збалансованим і реалістичним для виконання. Доходи проєкту бюджету передбачено в сумі 1 трлн 92 млрд грн, видатки проєкту бюджету передбачено в сумі 1 трлн 328 млрд грн. Очільник уряду зазначив, що через коронакризу дефіцит цього року закладався на рівні 7,5%.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors