Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Підприємцям Білої Церкви компенсують витрати на податки до місцевого бюджету на період карантину
Підприємцям Білої Церкви компенсують витрати на податки до місцевого бюджету на період карантину
Субота 20 Березня, 2021

У зв’язку з тим, що на час карантинних обмежень частина бізнесу буде змушена призупинити діяльність, міською владою буде розроблено механізм компенсації витрат для таких підприємців.

Про це повідомив Геннадій Дикий на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомив мер, ситуація у Білій Церкві з коронавірусом критична. Лише за останню добу до відділень поступило 37 хворих. На амбулаторному лікуванні за добу зросла кількість хворих на 124 особи. Сьогодні на домашньому лікуванні перебуває  854 хворих.

З 21 березня 00:00 годин вводяться нові карантинні обмеження у зв’язку з третьою хвилею COVID-19. В першу чергу це стосується закладів освіти, культури та спорту, а також пасажирських перевезень і бізнесу. Це групи непродовольчих товарів та заклади громадського харчування.

Ті підприємці, які змушені будуть, у зв’язку з введеними карантинними обмеженнями, припинити свою діяльність, обов’язково отримають компенсацію з міського бюджету за період карантину. Передбачається компенсувати саме ті податки, які підприємці сплачують до міського бюджету. Це податок на нерухомість, податок на землю, єдиний податок.

Як зазначив Геннадій Анатолійович, в найближчий час, спільно з депутатським корпусом, буде розроблено цю програму. Вона буде внесена і затверджена на сесії БМР.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors