Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Перевізник на Білоцерківщині регулярно забував видавати квиток пасажирам в маршрутках
Перевізник на Білоцерківщині регулярно забував видавати квиток пасажирам в маршрутках
Неділя 22 Грудня, 2019

Податківці Київщини, в рамках проведення фактичних перевірок суб’єктів господарювання-перевізників, виявили спритних водіїв, які регулярно «забували» видавати квитки пасажирам мiського та примiського сполучення, зокрема, Білоцерківського району. 

Про це повідомляє Головне управління ДПС у Київській області.

Їхні дії призвели до заниження оподатковуваного доходу та суми податкового зобов’язання, належного до сплати в бюджет.  Внаслідок таких дій порушено п.1, п. 2  ст.3 Закону України від 06.07.1995р. №265/95-ВР “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” із змінами та доповненнями.

Згідно з відомістю про нарахування заробітної плати за вересень поточного року, на підприємстві працює близько 207 співробітників. Суб’єкт господарювання здійснює перевезення пасажирів на 5 міських маршрутах з використанням книг обліку розрахункових операцій на господарських одиницях.

ГУ ДПС у Київській області інформує, що відповідно до  п.1 та п. 2 ст.3 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 №265/95-ВР (зі змінами та доповненнями), суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані:

1) проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій з роздрукуванням відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених цим Законом, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок;

2) видавати особі, яка отримує або повертає товар, отримує послугу або відмовляється від неї, включаючи ті, замовлення або оплата яких здійснюється з використанням мережі Інтернет, при отриманні товарів (послуг) в обов’язковому порядку розрахунковий документ встановленої форми на повну суму проведеної операції.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors