Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Пацієнта Білоцерківської лікарні №3 перевіряють на коронавірус
Пацієнта Білоцерківської лікарні №3 перевіряють на коронавірус
Субота 14 Березня, 2020

ОНОВЛЕНО!

Станом на 15 березня, згідно із онлайн-картою щодо оперативного моніторингу ситуації з кількістю госпіталізованих осіб з підозрою на гостре респіраторне захворюванням, спричинене коронавірусом, інфікування хворого в Білоцерківській лікарні не підтвердилось.

На онлайн-карті щодо оперативного моніторингу ситуації з кількістю госпіталізованих осіб з підозрою на гостре респіраторне захворюванням, спричинене коронавірусом, у розрізі закладів охорони здоров’я в Україні з’явилися дані про перевірку пацієнта з підозрою на інфікування COVID-19 у Білій Церкві (Київська область).

Так, згідно з даними, перевіряють пацієнта Білоцерківської міської лікарні №3.

Дані про особу з підозрою на захворювання COVID-19 з’явилися на онлайн-карті сьогодні, 14 березня.

Крім того, згідно з даними на онлайн-карті, з березня 3 підозри на інфікування коронавірусом перевірялися в лікарні у Боярці на Київщині.

Також станом на 17.00 14 березня у Чернівецькій області на інфікування перевіряють 17 осіб (підтверджено діагноз у двох), у Черкаській – трьох осіб, у Сумській та Полтавській – по 2, у Волинській, Рівненській, Вінницькій, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях – по одному.

У Житомирській області – один підтверджений випадок, летальний.

На цю карту, в тому числі, у своєму дописі у Facebook посилається прес-секретар президента України Юлія Мендель. Як повідомляв УНІАН, в Україні станом на ранок 14 березня зареєстровано 3 лабораторно підтверджені випадки COVID-19: у Чернівецькій області – два випадки та в Житомирській – один (летальний) випадок.

Усього з початку року до Центру громадського здоров’я МОЗ надійшло 67 повідомлень про підозру на COVID-19. На COVID-19 лабораторія ЦГЗ протестувала близько 500 зразків.

11 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення запровадити в Україні карантин з 12 березня до 3 квітня і затвердив обмежувальні заходи з метою запобігання поширенню коронавірусу.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors