Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Патрульним повідомили про п’яного водія: через кілька хвилин це авто в них врізалося
Патрульним повідомили про п’яного водія: через кілька хвилин це авто в них врізалося
Четвер 15 Жовтня, 2020

Внаслідок ДТП двоє патрульних і дружина водія мікроавтобуса отримали травми.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Білої Церкви:

Нещодавно, близько 22-ї години, на 70 км автодороги М-05 (Київ — Одеса) патрульні працювали на виклику ДТП з потерпілими. Попередньо, пішохід переходив дорогу в невстановленому місці та потрапив під колеса авто Volkswagen Crafter.

Доки патрульні надавали допомогу на виклику, близько опівночі небайдужий громадянин повідомив на лінію 102 про водія на червоному автомобілі Mazda, який на великій швидкості створював аварійні ситуації, рухався автодорогою М-05 у Васильківському районі. Вже за декілька хвилин цей автомобіль в’їхав у службовий автомобіль патрульних, після чого — у Volkswagen Crafter.

У результаті ДТП двоє патрульних та дружина водія мікроавтобуса отримали травми.

Спілкуючись з водійкою Mazda, поліцейські помітили в неї ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на стан сп’яніння вона відмовилась.

Жінка отримала від патрульних протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння повторно протягом року) КУпАП, а на місце події одразу ж викликали медиків та слідчих.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors