Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Патріот-Фест” в Білій Церкві: виховання юних патріотів через гру
“Патріот-Фест” в Білій Церкві: виховання юних патріотів через гру
Вівторок 14 Вересня, 2021

«Патріот-Фест» – назва проєкту, реалізованого громадською організацією Фонд «Творча ініціатива» спільно з Білоцерківським НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 – дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб». Його мета – виховання юних патріотів України.

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської МТГ.

Для реалізації проєкту критично важливою була фінансова підтримка з міського бюджету у розмірі 8 тисяч гривень, яка надійшла через управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради за підсумками  конкурсу проєктів у сфері роботи з дітьми та молоддю, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2021 році.

Дані кошти були витрачені на придбання канцтоварів, необхідних для роботи з дітьми (подяки та грамоти, кольоровий папір, маркери, наклейки для творчості, ручки, стікери, скотч, клей, ватмани, папір та набір для фліпчарту, пластилін, фломастери, пензлики, кольорова фарба, набір кольорової крейди, паста для моделювання, фломастери, пензлики, паста для моделювання, надувні кульки тощо).

Всі ці матеріали були використані для проведення занять з використанням інтерактивних технологій: квести, тренінги, круглі столи, а також для військово-патріотичної гри «Джура».

Учасниками проєкту стали 250 учнів закладу, які кілька місяців були на хвилі активного спілкування, інтелектуальних та спортивних розваг, самопізнання та саморозвитку. Цінність проєкту – в організації неформального освітнього процесу в навчальний та літній періоди через спільну ігрову діяльність, вихованні в учнівської молоді поваги до національної спадщини  України, її історії і традицій.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors