Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > П‘яна молодь побила Героя АТО: кого захистить поліція?
П‘яна молодь побила Героя АТО: кого захистить поліція?
П’ятниця 17 Липня, 2020

У Білій Церкві зухвала молодь, яка гучно слухала музику у дворі житлового будинку і розпивала алкогольні напої, накинулись на ветерана АТО, який вийшов зробити їм зауваження. А його матері, старій жінці, нанесли удари, в неї струс мозку.

Про цю ситуацію повідомила Леся Поліщук у соціальній мережі Facebook в групі Біла Церква.

4 липня близько 17:00 у дворі багатоквартирного будинку зібралась компанія молодих людей, яка вирішила там розпивати алкогольні напої та гучно слухати музику із портативної колонки, з якої лунала музика з нецензурними словами.

Компанії, яка “відпочивала” у дворі, мешканці будинку робили неодноразово зауваження, однак вони ігнорували всі прохання.

Згодом у двір спустився ветеран АТО, який у 56 років пішов захищати кордони країни у 2014 році. Аркадій Біцюра з позивним “Біч” попросив молодиків угамуватись, але вони розпочали бійку. Це побачила стренька матір Аркадія та вибігла у двір розбороняти, але дівчина з компанії “відпочиваючих” штовхнула стару жінку так, що та відлетіла до лавки і перекотилася через неї вдарившись головою.

Та за що ж? – запитала мама дівчину, ледве прийшовши до тями.
– Швидше здохнеш, всім краще буде – зухвало відповіла дівчина.

Після цього у двір спустилось бгато мешканців цього двору, які викликали поліцію. На місце прибуло 5 автомобілів поліцейських, які опитували свідків та учасників. 

Компанія молодих людей не визнала своєї провини, ба більше, написали заяву на Аркадія, за те що розбив їхню колонку, захищаючись від них. І не зважаючи на поліцію і безліч свідків вони вимагали гроші за цю колонку. Зауважимо, через кілька днів молодики завітали за адресою АТОшника і вимагали десять тисяч за колонку, інакше погрожували розправою.

Стареньку матір Аркадія Біцюри доставили у лікарню із численними забоями та струсом мозку.

Однак зараз сім’ї постраждалих в поліції повідомляють, що запізно проведена судмедекспертиза – неможливо довести факти побоїв.

Леся Поліщук:

Питання: чому не взяли до уваги висновки лікарів, до яких привезли Аду Василівну відразу після струсу? Xто ж буде відповідати перед судом – п’яна компанія чи захисник України?
Додав Аркадій Біцюра

Аркадій Біцюра з позивним «Біч» пішов на заxист кордонів України в 2014 році, коли йому було 56 років. Він провів на війні три роки, стоячи пліч о пліч з побратимами «Правого сектору». Побратим, який має дуже символічний особистий подарунок від МІФа (так, того самого). Він вивозив поранених на автобусі і фарами цього ж автобуса підсвічував, допомагаючи народженню маленької дівчинки на Сході.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors