Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > ОПЗЖ ініціює імпічмент Зеленському через блокування “каналів Медведчука”
ОПЗЖ ініціює імпічмент Зеленському через блокування “каналів Медведчука”
Середа 3 Лютого, 2021

«Опозиційна платформа – За життя» ініціює імпічмент президенту Володимиру Зеленському через введені санкції проти медіахолдингу соратника кума Путіна Тараса Козака.

Таку заяву зробив з трибуни Верховної Ради співголова депутатської фракції ОПЗЖ Вадим Рабинович, пише УНІАН.

“Ви не заткнете нас заборонами каналів, терором. Ми ініціюємо процедуру імпічменту президента Зеленського. Сьогодні фашизм в нашій країні отримав свій колір — зелений”, — сказав Рабинович.

“Ми ініціюємо процедуру імпічмента президента Зеленського, що познущався з виборців і з країни”, – заявив він і додав: “Сьогодні вночі (а чорти завжди діють вночі) вперше за всю історію існування незалежної України було здійснено закриття трьох каналів”. За словами Рабіновича, влада “дала команду вбивати незалежних журналістів”, для цього утворили “спеціальну групу так званих патріотів”.

Також він повідомив, що партія в терміновому порядку збереться на з’їзд, щоб вирішити, що робити далі.

На завершення виступу Рабінович заспівав: «Вставай, страна огромная». Під час виступу Рабіновича поряд з ним стояв народний депутат України Віктор Медведчук та ряд інших депутатів з фракції «ОПЗЖ».

Відео:

Нагадаємо, Зеленський заблокував телеканали Медведчука ZIK, 112 та NewsOne.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors