Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Опитування від КОДА: як білоцерківці оцінюють якість харчування у школах
Опитування від КОДА: як білоцерківці оцінюють якість харчування у школах
Понеділок 11 Січня, 2021

Білоцерківців, як і решту жителів Київщини, закликають взяти участь в опитуванні щодо оцінки якості харчування у школах.

Про це повідомила директорка департаменту освіти й науки КОДА Жанна Осипенко сьогодні, 11 січня.

Анкетування започатковане в рамках програми «Якісне харчування – здорова дитина». Цільові аудиторії – школярі, педагоги та батьки.

Відповідно розроблені три окремі форми:

Взяти участь в опитуванні можна до 1 лютого. Результати анкетування департамент обіцяє оприлюднити до 1 квітня.

Відповіді респондентів та їх зауваження будуть враховані під час вдосконалення організації харчування в школах Київщини.

Робота над реалізацією проекту «Якісне харчування – здорова дитина» в Київській області розпочалася наприкінці січня 2020 року в результаті зустрічі дружини Президента України Олени Зеленської з тодішнім очільником Київської обласної державної адміністрації Олексієм Чернишовим. 

Метою проєкту «Якісне харчування – здорова дитина» – є створення належних умов для безпечного харчування дітей у закладах освіти, збереження та зміцнення здоров’я підростаючого покоління. Наразі триває затвердження регіональних програм «Шкільне харчування» та введення в програми підпрограм «Шкільне молоко», «Шкільні овочі та фрукти».

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors