Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Оперативники Білої Церкви затримали чоловіка, який вчинив наругу над прапором України
Оперативники Білої Церкви затримали чоловіка, який вчинив наругу над прапором України
Субота 7 Листопада, 2020

Нагадаємо, що днями в Білій Церкві, а саме в місцевому Парку Слави невідомий понівечив скульптуру, присвячену Революції Гідності. Поліцейські на місці події зафіксували зігнутий флагшток та відсутність на ньому Державного Прапора України.

Про це повідомляє поліція Білоцерківщини.

Працівники кримінальної поліції провели ряд оперативних заходів та вийшли на слід 39-річного місцевого мешканця, який в минулому був неодноразово засуджений за скоєння майнових кримінальних правопорушень.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що на момент скоєння злочину знаходився у стані наркотичного сп’яніння, а коли зрозумів, що накоїв, зранку пішов в найближчу біля його будинку посадку та спалив прапор України з метою уникнення відповідальності.

Слідчі Білоцерківського відділу поліції за фактом наруги над державними символами відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.338 Кримінальньного кодексу України і приймають рішення щодо повідомлення правопорушнику про підозру.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors