Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Оперативники Білої Церкви затримали чоловіка, який пограбував немічну стареньку (Відео)
Оперативники Білої Церкви затримали чоловіка, який пограбував немічну стареньку (Відео)
Субота 27 Березня, 2021

71-річна бабуся, яка того дня отримала пенсію, заховала свої заощадження до жіночої сумочки та тримала їх у себе під подушкою.

Про це повідомила поліція Білоцерківщини.

Зі слів потерпілої, вона забула зачинити вхідні двері, і до її квартири увійшов чоловік, який, зі слів старенької, мовчки схопив за подушку, під якою виявив сумку. Грабіжник забрав звідти всі заощадження та вибіг з квартири у невідомому напрямку.

Жінка зателефонувала до поліції та розповіла про те, що з нею сталося. Крім цього, вона описала зовнішність та одяг зловмисника.

Працівники кримінальної поліції Білої Церкви провели ряд оперативних заходів, встановили особу чоловіка та з’ясували, що в минулому він вже мав проблеми з законом за скоєння майнових злочинів. Вже згодом грабіжника затримали в селищі Рокитне, після чого доставили його до слідчого для дачі пояснень.

Наразі затриманий в порядку ст.208 КПК України знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, слідчі Білоцерківського районного управління поліції повідомили йому про підозру за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та згодом оберуть запобіжний захід.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors