Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Обшуки в Білій Церкві: затримано працівника з керівного складу Білоцерківської поліції
Обшуки в Білій Церкві: затримано працівника з керівного складу Білоцерківської поліції
Неділя 28 Липня, 2019

Після обшуків, які напередодні проводили правоохоронці на території Київської області та міста Києва, було затримано працівника з числа керівного складу Білоцерківської поліції за пособництво у вчиненні вимагання членами злочинної організації та затримано 13 учасників злочинної організації разом з “кримінальним авторитетом”, який стояв на чолі п’яти злочинних організацій.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області, передає УНН.

“В рамках даного кримінального провадження, затримано працівника з числа керівного складу Білоцерківської поліції за пособництво у вчиненні вимагання членами злочинної організації”, – йдеться в повідомленні.

Також у прокуратурі повідомили, що в рамках поліцейської операції було затримано 13 учасників злочинної організації в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 189 КК України.

“Досудовим розслідуванням установлено, що кримінальний авторитет створив злочинну організацію, до складу якої увійшли 5 організованих злочинних груп з чітким ієрархічним підпорядкуванням останньому.

Однак керівника злочинної організації вдалось затримати у місті Умань Черкаської області.

Також, ще двох активних учасників, які намагались переховуватись від правоохоронців, затримано у Херсонській та Хмельницькій областях.

Під час проведення обшуків у зловмисників вилучено вогнепальну зброю та набої до неї, вибухові пристрої, грошові кошти, транспортні засоби, а також інші речі та документи, які є доказами щодо вчинення кримінальних правопорушень.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors