Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новий мер для Білої Церкви
Середа 11 Грудня, 2019

Вже в наступному році відбудуться місцеві вибори. Біла Церква обиратиме нового міського голову.

Завдяки децентралізації нинішній міський голова Геннадій Дикий здобув довіру багатьох містян і, завдяки цьому, сміливо міг би претендувати на другий термін.

Проте, своє слово ще не сказали дві великі олігархічні групи, які лобіюють свої інтереси через владу Білої Церкви. Це так звані групи Хмельницького та Полочанінова.

З різних джерел лунала інформація, що група останнього планує висунути на міського голову екс-регіонала депутата Короля.

Нещодавно стало відомо, що група Хмельницького, яка на минулих виборах просувала екс-регіонала Костянтина Єфименка, готує “свою” кандидатуру на посаду міського голови Білої Церкви. Цією людиною цілком ймовірно може стати нинішній голова Білоцерківської фіскальної служби Павло Козирєв.

Нещодавно депутатів і посадовців різних рівнів було запрошено на святкування Дня місцевого самоврядування. На заході обговорювали плани щодо подальшого розвитку міста. Організатором заходу виявився саме Козирєв. Очевидно, що готується майданчик для нового політичного проекту.

Нагадаємо, нещодавно Павло Козирєв з пропозиції міських депутатів увійшов до складу Білоцерківського виконавчого комітету.

Хто такий Козирєв і чим він небезпечний для Білої Церкви?
15 років Павло Генріхович був міським головою міста Українка Київської області.
За цей час Козирєв не раз ставав фігурантом корупційних розслідувань.
За час його владних повноважень в Українці він був звинувачений: в перевищенні службових обов’язків, самоправстві та незаконному використанні бюджетних коштів, сприянні вирубці об’єктів природо-заповідного фонду під забудову, участі в прийнятті незаконних земельних рішень, наданні дозволів на забудову навколо водних об’єктів.

Все це призвело до того, що силовики проводили обшуки за звинуваченнями у корупційних махінаціях. Через це Козирєв склав повноваження та планував почати “чисте” політичне життя у Білій Церкві, де про його діяння ніхто не знав. Проте міський голова Геннадій Дикий не захотів бачити своїм заступником Козирєва. Відтак останній пішов з політичної арени і очолив міську структуру фіскальної служби.

Павло Козирєв – колишній регіонал, очільник осередку Партії Регіонів Українки, помічник народного депутата від Партії Регіонів. Після Революції співпрацював з партією “Солідарність”, яка підтримувала його на місцевих виборах.

Напередодні Революції Козирєв організував антифашистський мітинг під прапорами Партії Регіонів та Комуністичної партії, закликом якого було протистояти “бандерівцям” і неофашистам які “піднімають голову на Західній Україні”.

Як і властиво колишнім регіоналам, Козирєв заявляє, що “політику з місцевого самоврядування потрібно прибрати.”

Завдяки значним грошовим ресурсам групи Хмельницького, медійній монополії та оновленому образу “реформатора та інноватора” Павло Козирєв має серйозні шанси на крісло міського голови. Питання одне: чи проявлять політичну свідомість білоцерківці…

Нечипір Бідний

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors