Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Афіша > “Новорічна_БЦ2022”: у Білій Церкві стартував флешмоб з крутими подарунками
“Новорічна_БЦ2022”: у Білій Церкві стартував флешмоб з крутими подарунками
Четвер 16 Грудня, 2021

У Білій Церкві в соцмережі стартував флешмоб з дуже класними і цінними подарунками. Серед них сертифікат на відвідини одного з крутих ресторанів, безкоштовний рік використання інтернету, можливість безкоштовно зробити свою усмішку сліпуче білою та інше.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської міської територіальної громади.

Для участі кожен бажаючий має виставити у Facebook світлину з родиною або друзями, або з колегами на одній з новорічних локацій Білої Церкви, використавши хештег #Новорічна_БЦ2022 і зробивши її відкритою для всіх.

Це може бути святково прикрашений фасад вашого (або і не вашого) офісу чи підприємства, новорічні локації у центрі чи у районах міста і громади або традиційна Алея Ялинок, що на вулиці Леся Курбаса (спонсорам, що надали призи – буде приємно). Головне, щоб локація була у Білоцерківській громаді і була доступною кожному.

Збирайте лайки, вигравайте свій приз і отримуйте його прямо на відкритті Головної Ялинки біля БРУМу на День Святого Миколая 19 грудня о 17.00.

Підрахунок вподобайок завершиться 19 грудня о 15.00.

“Це не останній Новорічний флешмоб – слідкуйте за оновленнями”, – повідомили у пресслужбі.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors