Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Новопризначений голова зовнішньої розвідки Бухарєв має медаль від ФСБ Росії
Новопризначений голова зовнішньої розвідки Бухарєв має медаль від ФСБ Росії
Вівторок 11 Червня, 2019

У ЗМІ з’явилася інформація про наявність у новопризначеного голови Служби зовнішньої розвідки Владислава Бухарєва медалі ФСБ РФ “За бойову співдружність”. Сам він це не заперечує і ще в 2014 році заявляв, що його нагородили 10 років тому за участь у міжнародній операції із запобігання переправлення великої партії наркотиків.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пост Бухарєва в facebook від 6 жовтня 2014 року.

Тоді Бухарєв опублікував свою агітаційну листівку, де вказана інформація про нагороду, і пояснив, звідки вона в нього.

“Так в мене є медаль “За бойову співдружність”. Приблизно 10 років тому я брав участь у проведенні міжнародної операції із запобігання перекидання великої партії наркотиків із країн Латинської Америки до Європи. У цій операції були задіяні представники спеціальних служб та правоохоронних органів різних країн, зокрема з США, Росії, Європи, Нікарагуа тощо. В результаті проведеної операції було ліквідовано низку наркокомбінатов, розкриті та задокументовані раніше невідомі засоби доставки та приховування наркотиків, арештовано членів та ватажків наркоугруповань, з незаконного міжнародного обігу наркотиків вилучено сотні кілограмів кокаїну. Ця операція врятувала не одну людську долю”, – написав він.

На своїй сторінці у Facebook Vitaliy Shabunin опублікував перелік законів, за які новопризначений голова зовнішньої розвідки Бухарєв будучи народним депутатамом НЕ ГОЛОСУВАВ:

– за дозвіл на арешт депутата Олександра Онищенка, який разом із поплічниками продавав газ держпідприємства “Укргазвидобування” через “псевдобіржі”, що завдало державі збитків на суму понад 1,6 мільярда гривень.

– за зняття імунітуту з наредепа від групи “Воля народу” Станіслава Березкіна холдинг якого заволодів 20 млн доларів.

– за зняття імунітуту з нардепа Олександра Вілкула, який (окрім усього іншого) знищив частину землі сільськогосподарського призначення та наніс державі шкоди на понад 5 млн грн.

– за зняття імунітуту з депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Дунаєва, якого підозрюють у декларуванні недостовірної інформації.

– за дозвіл арештувати депутата Максима Полякова – фігуранта “бурштинової справи”, якого Національне антикорупційне бюро звинувачувало в хабарництві.

– за дозвіл арештувати депутата Борислава Розенблата – фігуранта “бурштинової справи”, якого Національне антикорупційне бюро звинувачувало в отриманні 285 тисяч доларів хабара.

– за згоду на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Андрія Лозового, якого Генпрокуратура звинувачувала в несплаті 1,7 мільйонів гривень податків.

– за зняття імунітету депутата Євгена Дейдея, якого Генпрокуратура звинувачувала в незаконному збагаченні. Дейдей записав на дружину майно, що учетверо перевищує доходи.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors