Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Нові обставини жорстокого вбивства в Білій Церкві (Відео)
Нові обставини жорстокого вбивства в Білій Церкві (Відео)
Субота 30 Листопада, 2019

Перехожого били головою об паркан і об землю, а потім просто покинули помирати.

Пізно ввечері двоє чоловіків і молода жінка відпочивали в одному з розважальних закладів міста. Жінка повідомила своєму чоловікові, що їй стало зле і пішла з закладу.

Допомогу засмученій жінці, яка вибігла з кафе, запропонував випадковий перехожий, а вже за мить за це жорстоко поплатився. Побачивши біля дами серця незнайомця її чоловік наче озвірів. Він накинувся на 42-річного чоловіка з кулаками, повалив його на землю і почав нещадно лупцювати ногами по голові. 

Жінка навіть не намагалася зупинити агресора, вона просто втекла.

Олега вбивали за кілька кроків від його будинку. Знущання випадково побачили сусіди, вони й викликали медиків та копів, але дорогою до лікарні нещасний помер.

Оперативникам вдалося затримати кривдника за гарячим слідом в його квартирі. Ним виявився вже неодноразово судимий за крадіжки 30-річний Сергій, суд знову його заарештував.

Родичі загиблого Олега стверджують, що він мав не конфліктний характер і вбивство відбулося зовсім не через ревнощі, та й нападників було двоє. 

“Нам сказали, що затримали жінку і двох хлопців. Коли її прижали, вона розповіла, що була наводчицею”, – повідомив родич загиблого.

Про це розповіли у своєму сюжеті “Надзвичайні новини”:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors