Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Нові хворі на COVID-19 у Білій Церкві та ще одне одужання (14.04.20)
Нові хворі на COVID-19 у Білій Церкві та ще одне одужання (14.04.20)
Вівторок 14 Квітня, 2020

14 квітня Геннадій Дикий вчергове проінформував про хворих на COVID-19 в Білоцерківській лікарні №3.

На стаціонарному лікуванні у міській лікарні №3 знаходяться 13 хворих. У всіх діагноз підтверджений лабораторно. Один хворий у важкому стані. Учора до лікарні було переведено породіллю з раніше підтвердженим діагнозом коронавірусу.

Одна хвора була виписана після одужання. Жінці 37 років. Раніше вже повідомлялось про трьох людей, які одужали від COVID-19 (жінка 53 роки, чоловіки 51 рік та 56 років).

Під наглядом сімейних лікарів наразі знаходяться 88 осіб, що контактували з хворими чи повернулися нещодавно з-за кордону.

За даними Київського обласного лабораторного центру, у Київській області станом на 10.00 14 квітня 2020 року офіційно підтверджено 224 випадків захворювання на коронавірус. За добу лабораторно підтверджено 8 нових випадків коронавірусної хвороби.

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 13 квітня в Україні 3102 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 93 летальні, 97 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 325 нових випадків.

За минулу добу в Україні

?зафіксовано 12 нових випадків захворювання на COVID-19 серед дітей;

?зафіксовано 85 нових випадків захворювання на коронавірус серед медичних працівників;

?госпіталізовано в заклади охорони здоров’я 77 осіб, з них 1 дитина та 7 медичних працівників;

?переведено на апарати штучної вентиляції легень 3 особи;

?одужало 8 осіб (з них 4 медичні працівники та 1 дитина), померло 10 осіб.

?Більшість померлих мали супутні захворювання: цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, новоутворення, захворювання нирок і легень.

?Загалом з початку епідемії COVID-19 зафіксовано 201 підтверджений випадок захворювання на коронавірусну хворобу серед дітей та 530 підтверджених випадків серед медичних працівників.

?На найближчому засіданні Уряду буде внесено зміни до постанови щодо остаточного врегулювання питань з надбавками до заробітної плати медичних працівників.

?МОЗ України перебуває у постійному контакті з лікарями, які зараз перебувають з гуманітарною місією в Італії та які підтверджують правильність усіх протоколів, які Україна використовує в лікуванні коронавірусної хвороби.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors