Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Німеччина — Україна: ще у чотирьох футболістів нашої збірної виявили COVID-19, букмекери дали прогноз на гру
Німеччина — Україна: ще у чотирьох футболістів нашої збірної виявили COVID-19, букмекери дали прогноз на гру
Субота 14 Листопада, 2020

Чотири футболісти і один співробітник збірної України здали позитивні тести на коронавірус перед матчем Ліги націй зі збірною Німеччини.

Про це на прес-конференції повідомив головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

“Прийшли результати тестів. Ситуація така, що п’ять з них позитивні, в тому числі чотири – у гравців. Ці люди залишилися в готелі, вони ізольовані. 14 листопада на нас чекає ще одне тестування”, – сказав Шевченко.

Серед інфікованих Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Віктор Коваленко і Сергій Сидорчук, а також менеджер збірної Вадим Комардін виявилися інфікованими Covid-19.

Він також повідомив, що рішення по матчу буде прийматися пізніше:

“Я не знаю, чи може бути скасований матч. Нас поставили до відома, що вранці 14 листопада ми повинні пройти ще одне тестування. Рішення прийматимуть УЄФА, організатори матчу, уряд Німеччини. У команді є зараження”.

Букмекери зробили прогнози на матч 5-го туру групового раунду дивізіону А Ліги націй між збірними Німеччини та України.

Британські контори закономірно вважають, що фаворит — Німеччина. Її перемога відповідає коефіцієнту 1,2. Успіх України оцінюється в 15,00. Коефіцієнт на нічию дорівнює 5,80.

На думку авторитетних букмекерів, найбільш ймовірний рахунок — перемога Німеччини 2:0 за 6,50. Трохи менш імовірною вони вважають її ж перемогу 3:0 — 8,00.

Матч проти німців відбудеться вже сьогодні, 14 листопада, о 21:45.

У прямому ефірі можна дивитися на каналах “Україна” і “Футбол 1”, починаючи з 21:35. Перед грою на спеціалізованому каналі о 20:30 стартує студія “Головна команда”, яка продовжить ефір о 23:40.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors