Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Німеччина – Північна Ірландія – прогноз на кваліфікацію Євро-2020
Німеччина – Північна Ірландія – прогноз на кваліфікацію Євро-2020
Четвер 18 Листопада, 2021

19-го листопада у 10-му турі кваліфікації чемпіонату Європи-2020 на стадіоні «Комерцбанк-Арена» Німеччина прийме Північну Ірландію. Господарі можуть упустити перший рядок, якщо не завоюють три очки у цьому поєдинку. 

19-го листопада у 10-му турі кваліфікації чемпіонату Європи-2020 на стадіоні «Комерцбанк-Арена» Німеччина прийме Північну Ірландію. Прогнози на інші матчі Євро-2020 можна прочитати за посиланням – https://odds.ru/football/forecasts/tournament-evropa-chempionat-evropy-kvalif/.

Господарі одноосібно лідирують у групі та забезпечили собі вихід на турнір, однак у цьому поєдинку їм потрібна лише перемога, щоб не прогаяти перший рядок Нідерландам. 

У свою чергу гості не мають шансів потрапити на Євро через кваліфікацію. Тим не менш, вони можуть пройти туди через плей-офф Ліги Націй. Протистояння цілком передбачуване, тому що зустрічаються команди, одна з яких надмотивована, а інша не переслідує жодних цілей. 

Німеччина у дев’яти турах набрала 18 очок. У п’яти останніх вона перемогла Естонію (8:0-3:0), Північну Ірландію (2:0), Білорусь (4:0) і несподівано програла Нідерландам у домашніх стінах із рахунком 2:4. 

У команді Йоахіма Льова йде омолодження, яке досягає результатів, забезпечивши вихід на Євро. Проте слід відмітити, що з кваліфікованими збірними німці мають певні складнощі. 

Зазначимо, що суперники по групі помітно поступаються німцям у класі, та й голландці з кадрових ресурсів помітно відрізняються. Основна загроза виходитиме від півзахисника Сержа Гнабрі, який забив п’ять м’ячів у поточному розіграші.

Північна Ірландія в минулих матчах здобула 13 очок, зайнявши третій рядок у таблиці. У п’яти останніх вона здобула гору над Естонією (2:1), Білоруссю (1:0), зіграла внічию з Нідерландами (0:0), але потім їм же програла (1:3) та Німеччині (0:2). 

Гості непогано показали себе на турнірі, грамотно вишиковуючи вертикальні атаки. Якби в команді було більше технічних гравців, то цілком під силу ірландцям конкурувати з топами європейських збірних. 

Габаритний форвард Джош Мадженніс забив три м’ячі і є найкращим гравцем у складі Північної Ірландії. Саме на нього грає вся команда, роблячи навіси та подачі до штрафного майданчика.

У п’яти очних матчах команд абсолютна перевага на боці Німеччини, оскільки вона була сильніша у всіх поєдинках.

Від фінішів груп залежить в який кошик команда потрапить при жеребкуванні, тому настрій у підопічних Льова буде дуже серйозним. Північна Ірландія при тиску чужих трибун зможе показати високу концентрацію в обороні і пропустить кілька м’ячів.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors