Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Несподіваний політичний тандем “Слуги народу” О. Поляруша та “ЄС” – Секретні матеріали (Відео)
Несподіваний політичний тандем “Слуги народу” О. Поляруша та “ЄС” – Секретні матеріали (Відео)
Вівторок 6 Квітня, 2021

Через два роки після непримиренного протистояння “Слуг народу” і партії Порошенка прийшли нові часи. На зміну ненависті прийшло кохання, правда, поки що на обласному рівні. На Київщині зафіксовано перший союз цих партій.

Про це йдеться в сюжеті Секретних матеріалів на 2+2.

В Київській обласній раді неспокійно. Тут схоже зібрались розбити депутатську коаліцію “Слуги народу”.

Денис Дьомін, депутат Київської обласної ради:

Нашу факцію особисто намагаються різні сили розхитати і зробити таким чином, щоб у фракції “Слуга народу” з’явилися внутрішні конфлікти і це дозволило б показати її неспроможність на голосуванні.

Дійшло до того, що у гру вступили навіть самі “слуги”, які по телефону заохочують інших саботувати роботу коаліції. Зрадник-телефоніст начебто голова фракції “Слуги народу” в Київській області Олександр Поляруш.

Спочатку Поляруш обіцяв інтерв’ю “Секретним матеріалам”, але потім одразу тікає, так і не давши відповідь на запитання, чи робить він ті самі дзвінки.

Депутат Олександр Поляруш бере участь у розробленні коаліції “Слуги народу” в Київській обласній раді, а його нібито безпосередній патрон нардеп Анатолій Гунько, теж від “Слуги народу”.

Будучи обраний по округу в Чернігівській області, Анатолій Гунько часто відвідує Київську обласну раду і робить неначе во благо. Але тут може бути захована зовсім інша причина.

Справа в тім, що Анатолія Гунька називають юристом бізнесмена Віктора Поліщука, який тісно співпрацював з Порошенком під час його президенства.

Отже, це ланцюговий зв’язок між “Європейською солідарністю” та “Слугою народу”. За допомогою цих депутатів хочуть довести неспроможність Губернатора Київщини Василя Володіна.

Його хочуть підставити банальним способом – не прийняти його звіт про роботу за 2020 рік, це означатиме, що він не виконав свою роботу. Основна мета такого підступного підходу – розставити на ключові місця в області своїх людей.

Тобто, через висловлення недовіри губернатору області “ЄС” намагається вступити в змову зі “Слугою народу” задля досягення кошторисних цілей, що таким чином підставляє і президента.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors