Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Неправдивий виклик про викрадення дитини у Білій Церкві: чоловік понесе покарання
Неправдивий виклик про викрадення дитини у Білій Церкві: чоловік понесе покарання
Вівторок 10 Листопада, 2020

Сьогодні, близько 12-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Раскової невідомі чоловіки викрали малолітню дитину. Зі слів заявника, невідомі силоміць посадили дитину до автомобіля білого кольору та поїхали в невідомому напрямку.

Про це повідомляє патрульна поліція Білої Церкви.

Прямуючи на виклик, патрульні з’єднались в телефонному режимі із заявником, аби дізнатись про цю подію детальніше. Проте, чоловік говорив нерозбірливо та пояснити нічого не міг.

Прибувши за вказаною адресою, під будинком, інспектори виявили громадянина з ознаками сп’яніння, який розповів, що він перебував вдома та дивився фільм, в якому викрали дитину. Після цього, під впливом перегляду, вирішив зателефонувати на лінію 102.

Чоловік отримав від патрульних постанову за ст.183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Патрульна поліція наголошує:

Шановні громадяни, звертаємо вашу увагу на те, що не варто жартувати із повідомленнями на спецлінію 102. За це передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. До того, поки екіпаж опрацьовує надану вами завідомо неправдиву інформацію, у цей час вони б могли допомогти тим, хто дійсно цього потребує. Будьте відповідальними!

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors