Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Небезпеки для міст, які здійснюють водозабезпечення з річки Рось, немає – Гройсман
Небезпеки для міст, які здійснюють водозабезпечення з річки Рось, немає – Гройсман
Понеділок 10 Червня, 2019

За словами прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, міські водоканали, які отримують воду з річки Рось, можуть працювати у штатному режимі.

Небезпеки для мешканців міст, які отримують питну воду з річки Рось, немає, повідомив 10 червня у Twitter прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Щойно отримав інформацію від Українського гідрометеорологічного інституту Державної служби з надзвичайних ситуацій. Наразі небезпеки для питного водопостачання міст, які здійснюють водопостачання з річки Рось, немає. Міські водоканали можуть працювати у штатному режимі“, – пише Гройсман. 

Він додав, що ДСНС контролює ситуацію, але треба дотримуватись інструкцій спеціальних служб.

Витік хімікатів у водойму стався 9 червня у Погребищенському районі Вінницької області. За даними рятувальників, вантажний мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter з’їхав у ставок, перекинувся і загорівся. Вогнем було пошкоджено каністри з гербіцидами та стимуляторами росту для сільгоспрослин. У ставок, а потім у річку Рось потрапило близько 800 л хімікатів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом забруднення річки, а також за фактом крадіжки хімікатів. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors