Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Не більше 1 тис євро”: Гетманцев анонсував доступне розмитнення для “євроблях”
“Не більше 1 тис євро”: Гетманцев анонсував доступне розмитнення для “євроблях”
Вівторок 16 Лютого, 2021

В четвер, 18 лютого, Верховна Рада розгляне законопроект щодо разового розмитнення “євроблях” за 1000 євро.

Про це на брифінгу щодо засідання фракції заявив народний депутат від “Слуги народу”, голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

“Законопроект передбачає можливість розмитнення автівок, які були ввезені на територію України, на єврономерах до 01.01.21, за загальну суму, яка не перевищує 1 тис євро”, – зазначив він.

“Людина оплачує це (суму за розмитнення) і це буде разова акція і ми більше не повертатимемося до цього питання”, — заявив Данило Гетманцев.

При цьому не уточнюється, чи залежить вартість розмитнення від обʼєму двигуна і стандартів щодо викидів.

Зі слів нардепа, Робоча група ВР за участю Кабміну та зацікавлених сторін, розробила законопроект, який є “компромісним варіантом між тим що хотіла відповідна група активістів, і інтересами суспільства в цілому”.

Верховна Рада опублікувала два законопроекти, якими пропонуються зміни до Податкового і Митного кодексу та передбачають єдиний підхід до розмитнення автомобілів, що в’їхали на територію України до 31 грудня 2020 року з порушеннями митних правил – “євроблях”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors