Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Навчальний рік у закладах освіти на Київщині завершиться 28 травня
Навчальний рік у закладах освіти на Київщині завершиться 28 травня
П’ятниця 7 Травня, 2021

Цьогоріч 11 клас закінчують 10360 учнів, завершують навчання у початковій школі 23127 здобувачів освіти, отримують  базову загальну середню освіту 18864 дев’ятикласники.

Про це повідомили в КОДА.

За дорученням голови Київської обласної державної адміністрації нещодавно відбулася нарада з головами територіальних громад та керівниками місцевих органів управління освітою, на якій розглянуто питання завершення 2020/2021 навчального року.

Навчальний рік у закладах освіти Київщини завершиться 28 травня.

Школи можуть провести святкові заходи пов’язані із завершенням навчального року з 28 по 31 травня з дотриманням усіх протиепідемічних умов.

«Для наших учнів та вчителів це був дуже напружений та незвичний учбовий рік. Великі корективи в навчальний процес внесла пандемія коронавірусу. Але не дивлячись на вся труднощі ми продовжуємо працювати. Школи Київщини продовжують процес цифровізації, впроваджуються нові методи навчання. Попереду ще декілька навчальних тижнів та зовнішнє незалежне оцінювання. Впевнений, учні Київщини будуть одні з найкращих та підтвердять свої ґрунтовні знання», – прокоментував голова КОДА Василь Володін.

Окремі заклади за рішенням педагогічних рад, за потреби, можуть продовжити навчання на початку червня.

А з 21 травня в області розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання тестуванням з хімії.

Всього працюватимуть 66 пунктів тестування.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors