Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Наш серйозний успіх!”, – так в Росїї та ДНР розцінюють “формулу Штайнмаєра”
“Наш серйозний успіх!”, – так в Росїї та ДНР розцінюють “формулу Штайнмаєра”
Середа 2 Жовтня, 2019

Росія і самопроголошена “Донецька народна республіка” святкують узгодження “формули Штайнмаєра” щодо Донбасу. Так, російський сенатор Олексій Пушков на своїй сторінці у Twitter заявив, що “підписання формули відкриває шлях до зустрічі в “нормандському форматі”.

“Усі умови, які висунула Москва для її проведення, узгоджені. Наш серйозний успіх. Зустріч, перша з 2016 року, може привести до помітного зрушення у відносинах із Європою”, – написав він.

Зі свого боку “влада” так званої “ДНР” назвала готовність України до плану Штайнмаєра кроком, який показує прагнення Києва приступити до політичного врегулювання ситуації на території Донбасу, передає МК.

В той час “глава МЗС ДНР” Наталія Ніконорова заявила, що говорити про вибори поки рано. Вона вважає, що Україні “потрібно серйозно переробити закон про особливий статус Донбасу, а також провести конституційну реформу”.

Наталя Ніконорова
Наталя Ніконорова

Вона зауважила, що в Конституції України мають бути закріплені статус російської мови, особливий економічний режим, свої правоохоронна й судова системи, прокуратура, особливий режим співпраці з Росією і договірні відносини з Києвом.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors