Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Населенню Білої Церкви порадили ходити з документами через антитерористичні навчання
Населенню Білої Церкви порадили ходити з документами через антитерористичні навчання
Четвер 13 Лютого, 2020

СБУ проведе 17-21 лютого 2020 року масштабне антитерористичне навчання в Білій Церкві та прилеглих районах Київської області.

Про це пише прес-служба відомства ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.

Навчання буде проводити координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Києві та Київській області. Вони пройдуть у Білій Церкві і прилеглих районах Київської області, повідомляє СБУ на сторінці в Facebook. У них візьмуть також участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних сил України та органів державної влади.

Зважаючи на це, Служба безпеки України закликає жителів Київської області зберігати спокій у зв’язку із зосередженням в окремих районах населених пунктів спецназівців і військових, і з розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей.

Також цивільним радять мати при собі документи, що засвідчують особу, і дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами і вибухово-небезпечними речовинами.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors