Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Нардеп на Київщині захворів на коронавірус, відмовляється від госпіталізації (Відео)
Нардеп на Київщині захворів на коронавірус, відмовляється від госпіталізації (Відео)
Середа 18 Березня, 2020

Міністерство охорони здоров’я повідомляє, що серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України.

Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

Медичні працівники проведуть усю необхідну роботу з людьми, які контактували з ним.

Народний депутат України на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній.

Народний депутат Сергій Шахов написав, що він отримав позитивний тест на коронавірус, вийшов у прямий ефір на своїй сторінці у «Фейсбук» та прокоментував цю інформацію.

Нардеп зокрема заявив, що зробив тест у приватній клініці, а не в Обухівській лікарні.  Він також стверджує, що результат позитивний, але панікувати не слід. Він вже належним чином самоізолювався та ні з ким не спілкується. Шахов запевнив, що почувається добре.

15 годин тому Шахов також публікував пост у соцмережах, де написав, що працює вдома і тепер має можливість «у будь-який час погратися з домашнім улюбленцем».

Телеграм-канал «Тёмный Рыцарь» опублікував документ і стверджує, що це справжня довідка з поліції, в якій ідеться про переведення особового складу правоохоронців Обухівського району на посилений режим роботи через виявлений випадок коронавірусу у районі. У документі йдеться, що позитивний тест має Сергій Шахов, народний депутат України. 

Зазначимо, що на початку березня, 8 і 9 числа, Шахов відвідував Францію.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors