Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Нафтогаз на третину збільшив ціну на газ для населення у листопаді
Нафтогаз на третину збільшив ціну на газ для населення у листопаді
Вівторок 27 Жовтня, 2020

Нафтогаз встановив листопадову ціну на газ для населення за тарифом “Місячний” на рівні 6,33 грн за куб. м, що на 34% більше, ніж у жовтні.

“У листопаді газ за тарифом “Місячний” продаватиметься по 6,33 грн за куб.м, а для тих, хто планує приєднатись до тарифу “Річний” – по 6,45 грн за куб.м”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином, у порівнянні з жовтневим тарифом ціни на газ за тарифом “МісячниЙ” збільшилися на 34% (у жовтні – 4,70 грн за куб.м), а за тарифом “Річний” – на 23% (у жовтні – 5,24 грн за куб.м). 

Причиною здорожчання блакитного палива у компанії назвали сезонність цін – чим ближче до зими, то вищий попит на газ і вищі ціни.

“На щастя, цього року сховища газу в Україні заповнені на понад 90%, тому ціни зростатимуть повільніше, ніж зазвичай”, – додали у пресслужбі.

У компанії також зауважили, що у наступні п’ять днів (до 31 жовтня) клієнти мають можливість перейти на тариф “Річний” за ціною жовтня.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors