Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Допомога > Надія на перші кроки: 5-річний білоцерківець потребує допомоги небайдужих
Надія на перші кроки: 5-річний білоцерківець потребує допомоги небайдужих
Неділя 12 Вересня, 2021

5-річний Старуш Максим із Білої Церкви потребує фінансової допомоги небайдужих для проведення трьох операцій, аби мати можливість ходити. Оперативне встручання необхідно зробити до досягнення ним 6-річного віку. А сума, яка необхідна для їх проведення – 150 тис грн, непідйомна для родини.

Вже 20 вересня сім’я має повідомити лікарів, чи матимуть вони кошти на операцію, але якщо не зібрати необхідної суми, дитина залишиться без такої необхідної йому допомоги.

До редакції БЕЗ ТАБУ звернулась мама Максима з проханням посприяти в зібранні коштів на лікування сина.

Максимчику 5 рочків, від народження він бореться та перемагає 2 хвороби, які заважають повноцінному життю. За ці довгі 5 років родина була у багатьох лікарів і чула різні висновки та рекомендації.

Нещодавно Максиму пощастило потрапити до лікаря, який дав надію, що Масік зможе ходити. Але для цього йому потрібно зробити 3 операції. Загальна сума операцій становить 150 тисяч гривень.

Проте у рідних коштів навіть на одне оперативне втручання немає.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

Приват Банк: 4149 4993 4091 4751
Моно Банк: 5375 4141 2830 0364

Мама: Старуш Анастасія Володимирівна

“Мій син Старуш Максім народився 26.12.2015 року. Пологи були важкими, але виписали з роддому на третій день. Підозри про те, що син хворіє, з’явилися, коли він не почав тримати голову. Почали їздити по лікарнях, шукати причину та метод лікування. Звісно першим ділом звернулись в “Охмадит” пройшли обстеження, але ніякого лікування, крім массажів нам не призначили.

Чим старший ставав син, тим більше було помітно його хворобу, він не перевертався, не сідав. Ми зверталися до різних лікарів, в різні клініки і отримували схожі, але водночас і різні заключення.

Лежали на обстеженні в Боярці. А 2019 році лежали в Білоцерківський дитячій лікарні,де пройшли обстеження і оформили групу 1А.

Лише в цьому році при плановому обстеженні ортопеда,нам порекомендували зробити рентген тазу. Звісно, ми відразу зробили.
І тут виявилось, що в Максимки була дисплазія, на яку нам ніхто не вказав. Ортопед порадив звернутися до хірурга з питанням, чи можливо ще поставити сина на ноги.

Ми звернулися в інститут ортопедії в Києві. Лікар оглянув сина і сказав, що йому до 6 років ще можливо допомогти. Для цього необхідно зробити три оперативних втручання. Але часу маємо дуже мало.

Дуже просимо вас про допомогу. Для нас сума 150 тис грн занадто велика.

20 вересня маємо підтвердити чи будемо оперувати. Але без грошей ніхто нам нічого робити не буде.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ

Приват Банк: 4149 4993 4091 4751
Моно Банк: 5375 4141 2830 0364

Мама: Старуш Анастасія Володимирівна

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors