Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На вихідних білоцерківські патрульні зафіксували трьох водіїв у стані сп’яніння
На вихідних білоцерківські патрульні зафіксували трьох водіїв у стані сп’яніння
Понеділок 10 Лютого, 2020

Вихідними патрульні Білоцерківського відділу поліції зафіксували трьох водіїв у стані сп’яніння.

Про це повідомила прес-секретар поліції Білої Церкви Оксана Барковська.

Спочатку в поле зору поліцейських, які патрулювали вулиці міста Узин, що на Білоцерківщині потрапив автомобіль Opel Vectra, під керуванням 21-річного жителя смт. Рокитне. Згодом під час освідування в його крові було виявлено 1.67 проміле алкоголю.

В подальшому, 8 грудня, вночі інший поліцейський патруль в смт. Терезине вияв у стані алкогольного сп’яніння 43-річного чоловіка, який прямував на своєму мотороллері Honda Dio. Пристрій для визначення алкоголю у крові показав результат 0.23 проміле.

Третій випадок працівники групи реагування патрульної поліції задокументували цієї ж ночі вже в селі Фурси. У 27-річного жителя Білої Церкви, який прямував на побачення автомобілем Dawoo Lanos, поліцейські виявили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Від освідування той відмовився, однак поліцейським це не завадило скласти на нього протокол.

Працівники поліції за всіма фактами керування транспортними засобами у стані сп’яніння склали адміністративні протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП. Відтепер на водіїв чекає покарання у вигляді позбавлення прав керування та штраф в розмірі 10200грн.

Поліцейські закликають всіх водіїв не сідати за кермо напідпитку, навіть у випадку, якщо вживали напередодні.
Подбайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху!

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors