Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Київщині створено соціальну мережу “Таланти без меж” для творчих людей
На Київщині створено соціальну мережу “Таланти без меж” для творчих людей
Середа 23 Жовтня, 2019

У новій соціальній мережі “Таланти без меж” всі охочі можуть ділитись своїми талантами, знаходити друзів та однодумців, коментувати, приймати участь в творчих конкурсах і самим нагороджувати кращі роботи Оскарами.

Про це повідомляє інформаційна агенція Погляд.

Даний соціальний проект створений, щоб об’єднати творчих людей будь-яких видів творчості, будь-якого віку, будь-якого місця проживання.

“Таланти без меж” – це 2 в 1: інформаційний сайт та соціальна мережа для тих, хто захоплюється будь-яким видом творчості.

«Ви можете зареєструватись творцем або глядачем. Глядачі можуть надихнутись і стати творцями. Все залежить від вас», – розповідають організатори проекту. – «На нашому сайті будуть люди категорії «Експерти». Вони будуть запрошуватись в віртуальне журі під час проведення конкурсів. Позначку «Експерт» ставить адміністрація сайту після надання документальних підтверджень відповідних регалій».

Натомість людина з інвалідністю за бажанням може поставити відповідну позначку на свою сторінку. Це дасть можливість організаторам фестивалів для цієї категорії людей запросити її до участі в заході.

Засновником цього проєкту є Громадська організація інвалідів “Відгук”, які також є організаторами фестивалю “Таланти без меж”, який з кожним роком стає все більш популярним. Реалізувати проект вдалося завдяки грантовій підтримці Українського культурного фонду.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors