Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Київщині провели презентаційний тур в Чорнобиль за оновленим маршрутом
На Київщині провели презентаційний тур в Чорнобиль за оновленим маршрутом
Понеділок 31 Травня, 2021

На Київщині організували презентаційну екскурсію в Чорнобиль за оновленим маршрутом. У ній взяли участь представники різних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Про це сьогодні, 31 травня, повідомили в управлінні туризму.

Учасники туру ознайомились із меморіальним комплексом “Зірка Полин” і Свято-Іллінським храмом, а також зупинились біля експозиції роботів та моралу “Погляд у майбутнє”. Після рушили до Прип’яті, де оглянули центральну площу, парк розваг, річковий вокзал і експозицію ліквідаційної техніки. Ще одним пунктом маршруту стала радіолокаційна станція “Дуга”. А завершився тур відвіданням екопарку “Медведино”.

Київщина почала працювати над формуванням масштабної просвітницько-інформаційної кампанії, яка має на меті мінити сприйняття історії Чорнобильської катастрофи серед українців.

Серед першочергових планів – поширення інформації серед населення про радіологічний захист і екологічне оздоровлення територій, що зазнали радіоактивного забруднення. Для цього залучатимуть експертів і учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors