Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Київщині посилили карантинні заходи: що заборонено
На Київщині посилили карантинні заходи: що заборонено
Субота 27 Червня, 2020

У Київській області через зростання кількості хворих на коронавірус вирішили посилити карантинні обмеження. Відповідне рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 Про це повідомляє Київська ОДА.

З 26 червня заборонено:

  • проведення масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних) у приміщеннях з кількістю учасників більше, ніж 10 осіб;
  • роботу закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності після 22 години.

Згідно з рішенням, посилюється контроль за дотримання протиепідемічних заходів на ринках, в магазинах, ресторанах/кафе, дитячих садках, а також у пасажирському транспорті.

Крім цього, комісія ТЕБ та НС доручила роз’яснювати населенню важливість дотримання протиепідемічних заходів.

В разі змін показників на Київщині комісія збереться на позачергове засідання й може ухвалити рішення про послаблення або посилення карантину.

Серед 4 епідеміологічних показників Київщина не перевищує норму у трьох — завантаженість ліжок у лікарнях, кількість тестувань та коефіцієнт виявлення випадків інфікування. Однак вже три дні регіон не відповідає показнику «динаміка зростання випадків інфікування», зараз вона 51,28% при нормі не більш як 10%.

У Білій Церкві за інформацією Білоцерківської міської ради станом на 27 червня в інфекційному відділенні третьої міської лікарні знаходяться 42 пацієнти (37 білоцерківців) з них вже підтверджений діагноз у 34 осіб (30 білоцерківців). Один з хворих (чоловік, 71 рік) перебуває у надзвичайно критичному стані. На домашньому лікуванні перебуває 29 містян. Під наглядом сімейних лікарів 104 контактні особи.

У Київській області з початку пандемії виявили 2419 випадків зараження коронавірусом, у тому числі захворіли 195 дітей та 449 медпрацівників. За останню добу зафіксували 46 нових випадків. За час пандемії померли 48 осіб.

Станом на 27 червня в Україні виявлено 948 випадків коронавірусної інфекції. При цьому 24 людини померло, 402 – одужало.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors