Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > На Київщині почали вдвічі частіше викликати швидку до xвориx на COVID-19 за крайній тиждень
На Київщині почали вдвічі частіше викликати швидку до xвориx на COVID-19 за крайній тиждень
П’ятниця 2 Жовтня, 2020

На Київщині зросла кількість виїздів бригад екстреної швидкої допомоги до хворих на коронавірус. За крайній тиждень викликів збільшилось з 27 до 60 на добу.

Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Світлий.

«Згідно з офіційними даними, у Київській області спостерігається тенденція до збільшення кількості пацієнтів із COVІD-19 або з підозрою на хворобу, яким необхідна госпіталізація. Наприклад, лише впродовж 30 вересня до госпітальних баз потрапили 33 людини. Сьогодні в лікарнях із хворими працюють 42 медичні команди. Ми можемо розширити мережу інфекційних ліжок, встановити необхідне обладнання, забезпечити в разі потреби пацієнтів киснем. Але важливо зараз дотримуватись усіх протиепідемічних заходів, щоб попередити стрімке зростання захворюваності», – зауважив Олександр Світлий.

Загалом наразі 550 жителів Київщини знаходяться на стаціонарному лікуванні. Із них – 388 пацієнтів мають підтверджений діагноз захворювання на коронавірус, Ще 162 людей очікують результатів ПЛР-тестування.

Як уже повідомлялось, пацієнтів із COVID-19 у Київській область приймають 12 госпітальних баз. Вони розраховані на 1115 інфекційних ліжок.

Усього за період карантину стаціонарне лікування отримали 1785 хворих. Це 19,5% від загальної кількості хворих.

Повідомляє пресслужба КОДА.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors