Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Київщині після візиту до стоматолога померла 5-річна дівчинка
На Київщині після візиту до стоматолога померла 5-річна дівчинка
Понеділок 16 Листопада, 2020

Дівчинка померла на руках у лікарів 14 листопада в місті Бровари.

Про це повідомляє портал “Трибуна Бровари”.

Лікарі підозрюють тромб. За два дні перед тим дитину водили до стоматолога, а наступного дня – до амбулаторії. Сьогодні мають зробити розтин для визначення достеменної причини смерті. Про це повідомляють в управлінні освіти та науки Броварської міської ради.

Як розповіла «Трибуні» начальниця відділу дошкільних, позашкільних закладів, виховної роботи в управлінні Ірина Туник, посилаючись на слова керівниці садочка Галини Сундук, у четвер батьки забрали дівчинку із садочка раніше. Цього дня батьки повели дитину до стоматолога, який «поклав їй миш’як» . Про яку саме стоматологію йдеться, наразі не уточнюють.

Уже у п’ятницю дитини в садочку не було, бо в неї трохи болів живіт. Дівчинку повели до лікарів, розповідає Ірина Туник. Зі слів Ігоря Кравцова, керівника первинної медицини Броварів, дитину оглядала педіатр в амбулаторії № 1. У дівчинки була нудота та блювання. Водночас, загрозливих станів не спостерігали. Дитині призначили лікування та відправили додому.

Як зазначає Ірина Туник, у суботу зранку дівчинці стало зовсім зле, вона посиніла. Батьки викликали «швидку». Дитина померла вдома в присутності лікарів. В управлінні освіти та науки та в «первинці» вказують на підозру тромбу. На сьогодні запланований розтин, за результатами якого сподіваються встановити достеменну причину смерті.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors