Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Київщині оголошено штормове попередження: синоптики прогнозують сильний сніг, вітер і хуртовини
На Київщині оголошено штормове попередження: синоптики прогнозують сильний сніг, вітер і хуртовини
Понеділок 8 Лютого, 2021

На Київщині в зв’язку з ускладненням погодних умов із 13:00 на окремих ділянках доріг тимчасово обмежать рух великогабаритних транспортних засобів.

Про це повідомив сьогодні, 8 лютого, очільник області Василь Володін.

«На Київщині оголошено штормове попередження. Синоптики прогнозують сильний сніг, вітер і хуртовини. На автошляхах дорожники місцями вже фіксують засніжене покриття. Тож закликаю жителів області за можливості перечекати негоду вдома та утриматись від поїздок», – зазначив Василь Володін.

При цьому комунальники почали чистити дороги області ще з ночі. Для цього вони задіяли 185 снігозбиральних машин і використали більш ніж три тисячі тонн піщано-сольової суміші. Ще понад 30 одиниць спецтехніки знаходились в режимі чергування.

Дорожники зазначають, що наразі проїзд автошляхами Київщини забезпечується. Ускладнень у русі поки зафіксовано не було.

Нагадаємо: згідно з даними Українського гідрометцентру, із 8 лютого в Київській області очікується значний сніг, пориви вітру швидкістю 15-20 м/с, хуртовини, а також снігові замети з приростом снігу в 20-30 см.

Патрульна поліція Білої Церкви повідомляє:

Від сьогоднішнього дня відповідно до рішення КМДА про заборону в’їзду великогабаритного транспорту до м. Києва, у Київській області у зв’язку з ускладненням погодних умов буде тимчасово обмежено рух вантажних транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування державного значення: 

⛔️М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі;

⛔️М-03 Київ — Харків — Довжанський;

⛔️М-05 Київ — Одеса;

⛔️М-06 Київ — Чоп;

⛔️М-07 Київ — Ковель — Ягодин;

⛔️Н-01 Київ — Знам’янка;

⛔️Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя.

Ці заходи проводяться задля того, аби уникнути транспортних заторів та забезпечити ефективну роботу снігоприбиральної техніки.

Просимо врахувати вище вказану інформацію та із розумінням поставитись до неї❗️

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors