Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Кримському напрямку в інженерно-саперних підрозділах тривають практичні тренування
На Кримському напрямку в інженерно-саперних підрозділах тривають практичні тренування
Четвер 5 Листопада, 2020

На південному напрямку, в інженерно-саперних підрозділах, які підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України та несуть бойову службу поблизу узбережжя Чорного та Азовського морів, тривають практичні тренування з облаштування мінно-вибухових загороджень.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Зокрема, на суходолі, українські військовослужбовці здійснюють тренування з нарощування інженерних загороджень мінними загороджувачами ПМЗ-4п та ГМЗ-3. В свою чергу, на десантно-доступних ділянках морського узбережжя — плаваючими транспортерами ПТС-2.

— Рубежі мінування на ймовірних напрямках дій противника значно ускладнюють його просування у глибину оборони наших військ, — зазначив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Також він додав, що поєднання заздалегідь підготовлених оборонних укріплень з системою інженерних загороджень та системою багато ешелонованого вогневого ураження, значно сковує дії противника та завдає йому значних втрат.

— Постійні тренування інженерно-саперних підрозділів та рухомих загонів загороджень, як морських, так і тих, що діють на суходолі, гарантують своєчасне виконання завдань стосовно обмеження мобільності ворожих сил та засобів, — наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors