Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > На Білоцерківщині загинув військовий, який їхав в зону ООС
На Білоцерківщині загинув військовий, який їхав в зону ООС
Середа 27 Листопада, 2019

Старший солдат випав із поїзда, коли їхав на службу в зону проведення операції Об’єднаних сил. Від тяжких травм він помер у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

“Військова прокуратура Білоцерківського гарнізону здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом загибелі старшого солдата, який випав з потяга. Встановлено, що військовослужбовець 10-ї гірсько-штурмової бригади рухався у складі підрозділу ешелоном в зону проведення ООС. Потерпілий був виявлений 18 листопада на залізничному полотні поблизу ст. Сухоліси Білоцерківського району Київської області”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Також зазначається, що старшого солдата негайно було доставлено швидкою допомогою до Білоцерківського військового госпіталю. Він перебував дуже тяжкому стані: відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, забій головного мозку ІІ ступеня, закритий перелом кісток лівої гомілки, кома ІІ ступеня.

25 листопада чоловік 1987  помер у Головному військовому клінічному центрі Збройних Сил України.

На місці трагедії працювала слідчо-оперативна група військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України.

“Досудове розслідування провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України здійснює Білоцерківський відділ поліції ГУ НП в Київській області. Організовано першочергові слідчі дії та призначено ряд судово-медичних експертиз”, – йдеться у повідомленні.


Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors