Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > На Білоцерківщині поліція затримала групу наркоділків
На Білоцерківщині поліція затримала групу наркоділків
Четвер 19 Березня, 2020

Злочинну діяльність трьох жителів Білоцерківщини, які ґрунтовно підозрюються у збуті наркотичних та психотропних речовин, виявили працівники Управління протидії наркозлочинності поліціі Київщини та місцевого відділу поліції.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів  поліція виявила та вилучила низку речових доказів: коробку із речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на канабіс, пакет із порошкоподібною речовиною схожою на кокаїн, пігулки, схожі на психотропну речовину екстезі.

А також упаковку фасувальних пакетиків, електронні ваги та мобільні телефони підозрюваних, за допомоги яких, вони здійснювали свою протиправну діяльність.

Усе вилучене направлено на проведення відповідних експертиз.
 
Наразі одного зі зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Поліція з‘ясовує роль кожного з підозрюваних, а також встановлює їх можливих спільників та шляхи надходження заборонних речовин.
 
Відкрито кримінальне провадження за  ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors